Πρωτοπόρος στα συστήματα σκίασης

Η εταιρεία μας

 

Η Smartshading είναι πρωτοπόρα στον τομέα των έξυπνων συστημάτων σκίασης. Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών με υψηλή αισθητική, εξαιρετική ποιότητα, καινοτόμο σχεδιασμό, ψηφιακή τεχνολογία, μοναδική εξυπηρέτηση και ιδιωτικότητα.

Η SMART SHADING είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της SILENT GLISS στην Ελλάδα.
One stop-shop

Γιατί να μας επιλέξετε

 

Μόνο με την κορυφή της αγοράς: Συνεργαζόμαστε με ευρωπαϊκές και παγκοσμίου φήμης επιχειρήσεις που αποτελούν σημείο αναφοράς στον τομέα τους με στόχο την ποιότητα, την καινοτομία αλλά και την διάρκεια.

Επαγγελματική ευθύνη: Οι εγκαταστάτες μας είναι πιστοποιημένοι από διεθνείς οίκους, εργάζονται με ασφάλεια, κανονισμούς, σεβασμό, αποτελεσματικότητα και αμεροληψία. Προσφέρουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση μετά την πώληση των προϊόντων μας και κατά τη διάρκεια της εγγύησης αλλά και μετά από μια περίοδο λήξης αυτής. Εκπαιδευόμαστε και ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας και της μόδας, που αλλάζει τόσο γρήγορα, ώστε να παραμείνουμε ένα βήμα μπροστά κοιτώντας το μέλλον.

Κόστος - Όφελος: Σχεδιάζουμε και εφαρμόζουμε, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή προσέγγιση, για να επιτύχουμε το μέγιστο όφελος, διατηρώντας ταυτόχρονα την εξοικονόμηση κόστους. Είμαστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση στην ποιότητα.

One stop-shop: Η ιδανική one stop shop επιλογή σας, για όλες τις απαιτήσεις σε συστήματα σκίασης. Δεν υπάρχει ανάγκη για πολλές εταιρείες και πολλαπλές επαφές για να υλοποιηθεί το έργο σας.

 

Με την έδρα μας στην Αθήνα μπορούμε να εξυπηρετήσουμε έργα σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, στην Κύπρο, στην Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο κ.α.

Η πολυετής εμπειρία και η φήμη για την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, μας δίνει το αποτέλεσμα ενός μεγάλου και γρήγορα αναπτυσσόμενου χαρτοφυλακίου πολύ ευχαριστημένων πελατών.

Δ/νση: Προφήτη Ηλία 3, Νέα Σμύρνη ΤΚ:17124
Τηλέφωνο: 21 6900 2790


 

 

Ευφυή Συστήματα Σκίασης


Η SMART SHADING E.E. είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της SILENT GLISS στην Ελλάδα.
ΑΡΧΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑ

Δ/νση: Προφήτη Ηλία 3, Νέα Σμύρνη ΤΚ:17124
Τηλέφωνο: 21 6900 2790  Email:info@smartshading.gr

 

Copyright © 2021 SMART SHADING E.E.
Official Agent & Distributor of SILENT GLISS in Greece