Κορυφαίες συνεργασίες

Brands

 

Η SMARTSHADING ΕΕ συνεργάζεται με κορυφαία Brands στον τομέα των συστημάτων σκίασης όπως η Silent Gliss International Ltd.

Silent Gliss σημαίνει καινοτόμες, βιώσιμες, εξατομικευμένες λύσεις, εξαιρετική σχεδίαση και πρώτης τάξεως ποιότητα.

Οι έμπειροι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι σε όλη τη διαδικασία του έργου και μπορούν να βοηθήσουν στις επιτόπιες επισκέψεις και να παρέχουν ατομικές συμβουλές.


Αποτελεσματικό και αθόρυβο

Silent Gliss

 

Η Silent Gliss είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής συστηματών σκίασης. Από το 1952 δεσμευεται ακούραστα στην ανάπτυξη των πιο ομαλών, πιο αθόρυβων συστημάτων σκίασης στον κόσμο χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής!

Οι καθαρές γραμμές, ο μοντέρνος σχεδιασμός και προσαρμογή χρώματος προσφέρει τη σωστή λύση για κάθε δωμάτιο και καλύπτει οποιοδήποτε στυλ!

 

Κορυφαίας ποιότητας υφάσματα

Helioscreen

 

Στην Helioscreen όλα περιστρέφονται γύρω από τα κορυφαίας ποιότητας υφάσματα ηλιακής σκίασης. Οι πρώτες ύλες, η παραγωγική διαδικασία, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες εξετάζονται και προγραμματίζονται προσεκτικά. Η Helioscreen ευνοεί τα νήματα από υαλοβάμβακα προκειμένου να εγγυηθούν τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας.

Τα νήματα από υαλοβάμβακα για υφάσματα οθόνης αποτελούνται από στριφτές γυάλινες ίνες, καλυμμένες με επίστρωση PVC. Ένας συνδυασμός που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα!

Επικοινωνήστε με τη SMARTSHADING ΕΕ πρωτοπόρο στα συστήματα σκίασης στην Ελλάδα για να ξεκινήσουμε μαζί ένα νέο έργο!

 

 

Ευφυή Συστήματα Σκίασης


Η SMART SHADING E.E. είναι επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας της SILENT GLISS στην Ελλάδα.
ΑΡΧΙΚΗΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΥΠΗΡΕΣΙΕΣΕΡΓΑ

Δ/νση: Προφήτη Ηλία 3, Νέα Σμύρνη ΤΚ:17124
Τηλέφωνο: 21 6900 2790  Email:info@smartshading.gr

 

Copyright © 2021 SMART SHADING E.E.
Official Agent & Distributor of SILENT GLISS in Greece